Vaccinera inte dina resenärer

utan att skicka med praktiska

Hälsoråd och tips ...

samlade i ett litet häfte - lätt att ta med på resan!

Många resenärer tror att tropiska sjukdomar utgör den största risken vid utlandsresa och förlitar sig nästan helt på vaccinationsskyddet. Som alla vet löper vi betydligt mycket större risker i trafiken, att drabbas av turistdiarré eller bränna oss allvarligt i solen.

Som vaccinatör har du också ett ansvar för att minimera många av de risker som dina resenärer kan utsättas för. För att göra det lättare för dig och dina resenärer kan du använda detta praktiska lilla häfte om 80 sidor. Här har du möjligheten att, tillsammans med resenären, gå igenom innehållsförteckningen och kryssa för den hälsoinformation som är viktig inför och under just denna resenärs resa. Förutom den vanligaste informationen som t.ex. om hur man förebygger och behandlar diarréer, finns även information om t.ex. solskydd, höjdsjuka, sportdykning, malariaskydd och mycket, mycket annat.

Häftet riktar sig främst till dina tropikresenärer, men när du bläddrar igenom häftet ser du snart att många av råden är användbara även för den vanlige ”Medelhavsresenären”.

Eftersom den förebyggande informationen är av så stor betydelse bör resenären få med sig häftet i handen, kanske helst, kostnadsfritt. Denna relativt blygsamma kostnad kan du - som en del andra mottagningar valt att göra - ta igen genom att höja några kronor på någon vaccination eller kanske på ett malariarecept.

Häftena ligger förpackade om 180 st / kartong.

Vi räknar inte med att trycka en ny utgåva och bara ett 20-tal kartonger finns kvar av tidigare.
Passa därför på att beställa vad du tror kommer att behövas under närmaste året!
Ordinarie pris är 810 kr / kartong men är prissänkt till 450 kr / kartong (2,50 kr/häfte) exkl frakt och moms (6%).


Fraktpriser exempel
1 kartong:    390 kr  
2 kartonger: 440 kr  (220 kr/kartong)
3 kartonger: 830 kr  (276 kr/kartong)
4 kartonger: 880 kr  (220 kr/kartong)

Det lönar sig alltså att beställa 2, 4 eller 6 kartonger.

Beställ här!